Jolien Durwael – Pieter Baert (SuperDiv)

Hoe een community van stedelijke jongeren met diverse ‘roots’ uitbouwen op de sociale mediakanalen?
VRT Start-Up testte het uit in het superdiversiteitsproject en op GenerationM.be, een online platform van MNM. Ze willen jongeren bereiken, betrekken en inspireren onder het motto: ‘Start to Live Your Life’. Er werden video’s en fotoverhalen gemaakt voor Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter. 
Eindredactice Jolien Durwael spreekt over het traject en de behaalde doelstellingen van GenerationM.be. Pieter Baert legt uit wat het Superdiversiteitsproject inhoudt.

Wie is Jolien?

Jolien2

Jolien werkt vanuit VRT Start-Up als eindredacteur voor SuperDiv en de sociale media- kanalen van GenerationM.  Voordien was ze aan de slag als reporter & eindredacteur voor het namiddagprogramma Spits met David op Radio 2. Onder haar leiding is een  team van jong talent aan de slag met voeling met de leefwereld van stedelijke jongeren: van reporters tot videomakers en van personalities tot slam poëts.

Wie is Pieter?

PieterBaert

Pieter startte destijds zijn carrière in huis en zocht zijn eigen weg, maar liet VRT nooit helemaal los. Hij werkte mee aan de research en inzichten voor SuperDiv. Toen het VRT Start-Up team een nieuw traject met de nieuwsdienst opstartte, bleef Pieter om SuperDiv verder te trekken.

SuperDiv & Generation M: de resultatenmaandag 27 juni tussen 13u00 en 14u00 in de Marconi-studio

Cookies: amandelkoekjes

amandelkoekjes2